Tore Tennøe
Direktør

+47 23 31 83 08 / 917 16 206
tore.tennoe@teknologiradet.no

Tore Tennøe er direktør for Teknologirådets sekretariat, og leder det faglige og administrative arbeidet. Han er ansvarlig for rådgivningen til Stortinget og regjeringen, og representerer rådet utad. I to perioder har Tore Tennøe ledet EPTA – det internasjonale arbeidet for å gi teknologiråd til parlamenter i 22 land. Tore har studert teknologihistorie, internasjonal politikk og samfunnsøkonomi, og har mastergrader fra Universitetet i Oslo og London School of Economics. Han har bidratt på over 100 rapporter, vært medforfatter av flere bøker, og har tidligere blant annet jobbet i Helse- og omsorgsdepartementet og ved Senter for teknologi, innovasjon og kultur (TIK).

Ingvild Østraat
Kommunikasjonssjef

+47 23 31 83 12 / 977 47 329
ingvild.ostraat@teknologiradet.no

Ingvild Østraat leder Teknologirådets kommunikasjonsarbeid, er pressekontakt, og redaktør for Teknologirådets nettsider og sosiale mediekanaler. Ingvild er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo, og har tidligere jobbet i blant annet Kommunal- og regionaldepartementet, Riksrevisjonen og Direktoratet for forvaltning og IKT.

Marianne Barland
Senior prosjektleder

+47 23 31 83 13 / 977 46 382
marianne.barland@teknologiradet.no

Marianne Barland leder Teknologirådets prosjekter om livslang læring, og demokrati og ny teknologi. Hun har også ledet flere av rådets internasjonale prosjekter innen temaer som sikkerhet, overvåkning og velferdsteknologi. Marianne har en mastergrad i teknologi- og vitenskapsstudier fra Universitetet i Oslo og Universitetet i Maastricht. Hun har tidligere jobbet for De nasjonale forskningsetiske komiteene og Fylkesnemnda i Oslo og Akershus.

Anne Siri Koksrud Bekkelund
Senior prosjektleder

+47 909 46 463
Anne.Bekkelund@teknologiradet.no

Anne Siri Koksrud Bekkelund leder Teknologirådets prosjekter om fremtidens arbeidsliv, kunstig intelligens i helse og strategisk fremtidsanalyse. Anne Siri er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, og master i politisk økonomi fra BI. Hun har tidligere jobbet i blant annet tankesmien Civita, konsulentselskapet Accenture og som byrådssekretær for kultur og næring i Oslo kommune.

 

Erik Hagen
Prosjektleder

+47 451 14 545
erik.hagen@teknologiradet.no

Erik Hagen leder Teknologirådets prosjekter om grønn omstilling. Erik er utdannet sivilingeniør fra INSA Toulouse i Frankrike, og har en mastergrad i Public Policy fra National University of Singapore. Han har tidligere jobbet i Aker Solutions og i The Stakeholder Company i Singapore.

Joakim Valevatn
Prosjektleder

+47 23 31 83 16 / 405 77 339
joakim.valevatn@teknologiradet.no

Joakim leder Teknologirådets prosjekter om transportteknologi i byer og digital sårbarhet i smarthus. Han har en bachelorgrad i samfunnsøkonomi fra UiB, og en mastergrad i filosofi og økonomi fra Copenhagen Business School. Han har tidligere jobbet for det norske generalkonsulatet i San Francisco.

Jonas Engestøl Wettre
Prosjektleder

+47 48 14 71 67
jonas@teknologiradet.no

Jonas Engestøl Wettre leder Teknologirådets prosjekter om tale- og språkteknologi. Han har en bachelorgrad i internasjonale relasjoner fra King’s College London og mastergrad i vitenskaps- og teknologistudier fra Universitetet i Oslo. Tidligere har han blant annet jobbet for Senter for teknologi, innovasjon og kultur og ved den norske FN-delegasjonen i New York.