1000 deltakere i 30 land

Forskning og innovasjon er viktig for hvordan vi skal håndtere store samfunnsutfordringer innen f.eks. helse, miljø og sikkerhet. EU-kommisjonen ønsker nå innspill fra innbyggere i Europa for å få flere perspektiver på hvordan forskning og innovasjon bør innrettes for å møte disse utfordringene. Arrangementet i Oslo er en del av et stort europeisk prosjekt hvor 1000 innbyggere i 30 europeiske land er med på tilsvarende møter i november 2015.

Norsk workshop i november
Den norske workshopen holdes på Litteraturhuset i Oslo lørdag 28. november 09:00-17:45.

40 personer inviteres til å forme visjoner for samfunnsutviklingen i Norge frem mot 2040: Hva slags samfunn ønsker vi? Hvilke utfordringer må vi løse for å oppnå det vi ønsker?

Gjennom strukturerte gruppearbeid og metoder for fremtidstekning er målet å utvikle et sett av visjoner for Norge i 2040.

Meld deg på her

Innflytelse på hvordan pengene brukes
Arbeidet fra de 30 europeiske workshopene skal munne ut i scenarier som vil få direkte innvirkning på nye utlysninger i EUs store forskningsprogram Horisont 2020. Programmet skal de neste fem årene fordele nesten 80 milliarder euro til forsknings- og innovasjonsprosjekter.

Les mer om prosjektet her

Praktisk informasjon om arrangementet
Påmelding til arrangementet er åpent for alle. Antall deltakere er begrenset til 40. Deltakere vil bli valgt ut for å for å sikre spredning i bl. a. alder, bakgrunn og bosted. Påmelding er ingen garanti for plass på arrangementet. Deltakere vil få en egen bekreftelse og nærmere informasjon om programmet i slutten av oktober.

Reisende utenfor Oslo kan få reiseutgifter dekket . Det vil bli servering av lunsj og forfriskninger underveis.

 

Nyhetsbrev

Med nyhetsbrevet vårt får du med deg det siste innen teknologiutvikling