Da myndighetene igangsatte omfattende tiltak for å få bukt med korona-smitten i samfunnet, ble også konsultasjoner med psykolog rammet. Psykologene måtte tenke nytt, og mange gjennomførte sine første video- og telefonkonsultasjoner. Mulighetene har vært der lenge, men det var først da valget sto mellom digitale konsultasjoner eller ingen konsultasjoner, at mange tok det første steget.

Teknologirådet har nylig startet et nytt prosjekt om digital mental helse, og i den forbindelse har vi invitert psykologspesialist Svein Øverland for å snakke om forskning og erfaringer knyttet til videokonsultasjoner, apper og korona.

Tid:
Tirsdag 16. juni kl. 10:00-10:45
Sted: Overføres direkte på nett, med mulighet for å stille skriftlige spørsmål underveis. Lenke til møtet sendes ut samme dag.
Påmelding: Nederst på siden

Svein Øverland er til vanlig leder for Nasjonal enhet for rettspsykiatrisk sakkyndighet. Han var med å starte det digitale psykologselskapet Superego, og utviklet i den forbindelse den første norske psykisk helse-appen. Han har også vært med på å grunnlegge Psykologenes forening for digital helse (DigPsyk).

Program:

  • Velkommen og innledning v/ Adele Johannessen, prosjektleder i Teknologirådet
  • Videokonsultasjoner, apper og Covid 19 v/ Svein Øverland, psykologspesialist
  • Svar på skriftlige spørsmål fra møtedeltakerne

Påmelding

Nyhetsbrev

Med nyhetsbrevet vårt får du med deg det siste innen teknologiutvikling